Jeugdzorg De Basis is een samenwerkingsverband tussen ondernemers binnen de jeugdzorg. Door middel van deze samenwerking, is de mogelijkheid ontstaan om behandeling op maat te bieden binnen een (tijdelijke) gezinshuissetting. Vanuit onze eigen(wijze) gepassioneerde, gedreven en standvastige overtuiging, besloten wij kinderen die in moeilijke situaties verkeren, een gelegenheid te geven. Een gelegenheid om te groeien en te ontwikkelen vanuit een veilige basis. Een basis die wij samen met onze betrokken medewerkers, therapeuten en gedragswetenschappers elke dag vormgeven; aangepast aan de individuele belangen van elk kind. Wij spreken niet van ‘een kans bieden’  of iets ‘proberen’. Wij werken vanuit een sterke overtuiging. Een overtuiging dat elk kind kan groeien vanuit een stevige basis. Deze basis is essentieel voor de verdere ontwikkeling.


Over ons;

Jeugdzorg De Basis is een samenwerkingsverband tussen ondernemers binnen de jeugdzorg. Door middel van deze samenwerking, is de mogelijkheid ontstaan om behandeling op maat te bieden binnen een (tijdelijke) gezinshuissetting.

Deze samenwerking is de overtuiging dat wanneer wij kennis, ervaring en expertise met elkaar delen, de kwaliteit voor onze individuele gezinshuizen kunnen optimaliseren.


De nieuwe jeugdwet, ingegaan op 1 januari 2015, stelt het belang van het kind voorop en zij stimuleert professionals om met elkaar samen te werken en elkaar te versterken en aan te vullen met elkaars expertise. Wij delen een visie en hebben in onze samenwerking gemerkt dat wij elkaar aanvullen; op deze manier hebben wij onze krachten gebundeld.